Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ljusdal

Åke Hedman vann – får känna sig som miljonär för en dag

Åke Hedman, 56 år, från Los får på torsdag känna sig som en miljonär för en dag. Han vann nämligen tävlingen där han under en dag, med egen chaufför, får shoppa loss för totalt 25 000 kronor i de medverkande butikerna.

Annons

På måndagen ringde telefonen hemma hos Åke Hedman i Los – han fick veta att han vunnit 25 000 kronor.

– Är det sant eller skojar de? Jag nog inte att jag har fattat det riktigt, jag är nog i chock, men visst känns det härligt – man trodde ju aldrig att det skulle hända.

Att kvittot sparades var ett krav för att kunna vinna tävlingen, och det var en av de första frågor Åke Hedman fick när samtalet kom.

Annons

Annons

– Då blev jag lite orolig, för det slänger jag alltid, men det fanns kvar som tur är.

På torsdag är det dags för shoppingturen, där han kommer ha en privat chaufför under dagen. Åke Hedman ser fram emot det hela och har ett litet hum om vad han ska sätta pengarna på.

– Jag tror det kommer bli en del oförnuftig shopping, men en rakapparat vet jag att jag ska köpa och kanske påskgodis till barnen. Sen tror jag att det räcker till en hel del mer också.


Moa Fredholm

moa.fredholm@ljp.se

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy