Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kolsvart läge för S/L

/
  • Efter 3–5 mot Valbo ser det mycjket mörkt ut för Robin Lindqvist och hans S/L att greja ett nytt division 1-kontrakt.

Nu flåsar division 2-spöket S/L Hockey i nacken.

Laget föll nämligen i "måste-matchen" mot Valbo med 3–5.

Annons

Nu ska mycket gå rätt under de två slutomgångarna för att S/L Hockey ska klara ett nytt division 1-kontrakt.

För efter 3–5 I Nickback Arena mot Valbo har S/L inte längre avgörandet i egna händer.

– Killarna där ute gör ett för jäkla bra jobb. Men vi bränner för många chanser, konstaterar S/L-tränaren Olle Djoos efter den bittra förlusten.

Under matchen fick S/L hela tiden jaga ur ett målmässigt underläge. Och det är inget drömscenario för ett lag som saknar det rätta självförtroendet efter vinterns många förluster.

S/L visade ändå prov på en hög moral när laget vägrade att vika ner sig, trots både ett 0–2-underläge i början av den andra perioden samt 1–3 inför den tredje.

Med två backmål inom mindre än en minut, 2–3 av Marcus Gard och 3-3 av Andreas Stenhols Sinervä, fick S/L luft under sina skadeskjutna vingar och skapade ett antal mycket vassa lägen för att även sätta en ledningspuck. Både Jesper Gustavsson och Robin Lindqvist hade ypperliga chanser framför Adam Naenfeldt i Valbomålet.

Men istället för ett förlösande – och superviktigt ledningsmål – kom en rejäl kalldusch för S/L. Joakim Axman snappade upp pucken vid bortre stolpen och lurade Magnus Persson i S/L-kassen genom en snabb manöver vis den så kallade köksvägen.

Annons
Annons
Annons