Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Enkät

+
Läs senare
/
  • Carina Wahlström, 54 år, inom it, Sundsvall.– Det är viktigt att den är smakrik och god och att grisen mått bra. Jag köper helst svenskt får då vet jag att den haft det bra.
  • Maria Persson, 25 år, restaurangbiträde, Sundsvall.– Jag kommer nog inte köpa någon, jag äter nog hos mamma. Jag har aldrig gjort någon själv.
  • Barbro Persson, 68 år, fd affärsbiträde, Sundsvall.– Den ska vara god. Jag gör den själv i ugnen och den får hellre kosta mera bara den är bra. Och den ska vara svensk.
  • Mikael Kårvall, 45 år, arbetar ideellt, Sundsvall.– Den ska vara saltad och förkokt. Egentligen ska den väl vara närproducerad men folk tänker inte så för det är så mycket som är dyrt på julen.

Vad är viktigt för dig när du köper julskinka?

Annons
Annons
Annons
Detta är en annons