Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Miljöpartiet vill träffa folk

/
  • Therese Metz, Hamrånger, och Marcus Häggström, Söderhamn – miljöpartiets ledare i Gävleborg.
  • Partisekreterare Anders Wallner gjorde ett besök på det sociala förtaget Stenbacken i Söderhamn tillsammans med partikamraterna Staffan Reinius och Karin Solum.

Partiet ska möta 250 000 personer före valet 2014.

Annons

– Det betyder att varje medlem ska prata miljöpartiets politik med cirka 60 personer, säger Staffan Reinius (MP), Söderhamn.

Detta beslut ingår i den kommunikationsplan som Miljöpartiet i Gävleborg diskuterade under kommun- och landstingsdagarna, som avslutades med ett årsmöte på söndagskvällen.

Miljöpartiets partisekreterare Anders Wallner har sina rötter i Hälsingland. Han ör född och uppvuxen i Bergsjö och Hudiksvall, och tyckte att det var ganska kul att vara med när partiet för första gången storsatsade på kommun- och landstingsdagar på regional nivå.

Själv passade han på att göra en del avstickare för att möta verklighetens människor.

Det blev Stenbackens boende- och arbetskooperativ som fick stå för verkligheten under söndagen.

På söndagskvällen var det slutligen dags för Miljöpartiets årsmöte.

Och de som deltog i det två dagar långa mötet var nöjda. Många medlemmar finns med i majoritetskoalitioner i sina hemmakommuner. Där har de oftast inte så många partikamrater att prata med. Här fick de chansen att utbyta erfarenheter med varandra och hitta strategier för den egna politiken.

Annons
Annons
Annons