Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hudikkvinna på dejt med tv-bonden

/
  • Sven-Arne Eriksson träffar Anna-Carin Kvick, från Hudiksvall, under några svettiga minuter i Bonde söker fru. Den som följer programmet får veta om mötet får ett romantiskt slut.

"Jag valde rätt bonde."

Annons

I kväll får vi se när Anna-Carin Kvick, Hudiksvall, får gå på speed dejting i TV4:s Bonde söker fru. Dejten är fem minuter lång och kanske inte direkt kan kallas för ett romantiskt första ögonblick mellan de två.

- Det var mycket speciellt, särskilt som att jag var först ut av alla. Det spelar ingen roll om man är 15 eller 50 år, den där pirriga känslan är alltid densamma, och tv-kamerorna gjorde inte saken bättre.

Hennes första intryck av bonden, Sven-Arne Eriksson från Ockelbo, var positivt. Trevlig, ödmjuk, men också mycket blyg, säger hon. Men när Sven-Arne skulle ställa frågor till Anna-Carin låste det sig, och till slut fick Anna-Carin helt enkelt rycka in och ta över själva frågandet.

- Ja, jag tyckte nästan synd om honom, han var så stressad och det kunde ha blivit en pinsam situation för honom. Jag tror han tyckte det var bra att jag klev in och tog kommandot, haha.

Hur känns det att ses av så många miljoner människor bara för att man söker kärlek?

- Under alla år programmet gått har jag funderat på att söka, hela tiden har jag sett framför mig att jag måste våga. Till slut kör man bara på. Vi som varit med har också fått hjälp av psykologer och ett proffsigt tv-team, så det har gått bra. Jag gör detta för min och min kärleks skull och jag tycker alla som får chansen borde våga.

Du får naturligtvis inte berätta om det blev en romans?

- Nej, jag kan bara säga att Sven-Arne var väldigt kärleksfull och jag vet att jag valde rätt bonde att skriva till.

Annons
Annons
Annons